skip to Main Content

Over ons

Al meer dan 60 jaar specialist in Packaging & Displays

Van Halder labels and packaging is een familiebedrijf dat al sinds 1951 verpakkingen in karton produceert. Gestart als kartonnage Ververs zijn we in 1989 verder gegaan als van Halder labels and packaging. Het specialisme van vroeger uit was het produceren van verpakkingen voor o.a de schoenen en lederwarenindustrie. De keuze voor deze industrie was een logische gezien deze branche zich concentreerde rond Waalwijk en Kaatsheuvel. Nog steeds produceren we voor diverse gerenommeerde schoenenbedrijven de schoenendozen en andere verpakkingen.

Sinds 1990 is het aanbod in producten uitgebreid. Omdat er veel klanten uit de modewereld bijkwamen, naast schoenen ook kleding en accessoires bedrijven, hebben we ons pakket en productiemogelijkheden uitgebreid met speciale verpakkingen, displays, labels en specials.

Ondertussen produceren we voor veel verschillende branches producten. Voorbeelden van deze branches zijn: schoenen, kleding, lederwaren, accessoires, spellen, uitgeverijen, drukkerijen, reclame/ontwerpbureaus, non food, food, grootwinkelbedrijven, winkelketens, webshops etc.

over ons productie proces

over ons productie proces

Van Basic tot Specials

Onze kracht is dat we onderscheidend zijn, dit geldt voor zowel de mogelijkheden, kwaliteit als de service die we bieden. Door de toepassing van vele materialen en technieken zijn we in staat om voor kleine en grote oplagen een passend product te maken die de aandachtswaarde van uw artikel vergroot.

Door ontwerp en productie in huis te combineren komen we tot de meest uiteenlopende en verrassende oplossingen.

We gaan graag de uitdaging aan om samen met u passende producten te ontwikkelen.

Back To Top