skip to Main Content

Displays

Wilt u uw producten op een originele manier presenteren? Of wilt u uw merk meer onder de aandacht brengen? Wij maken voor u displays (van toonbankdisplays en showcards tot logoblokken en schapleggers) op maat die niet over het hoofd worden gezien. Ook voor ander POS materiaal kunt u bij ons terecht. Hieronder vindt u een overzicht van onze mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Massief karton

Massief karton is uitermate geschikt voor het direct off-set drukken of cacheren (beplakken) met full color drukwerk. Toepassingen o.a: showcards, kubussen, toonbankdisplays.

Golf karton

Op golfkarton kunnen we direct flexodrukken of zeefdrukken. Het materiaal leent zich net als massief karton zeer goed voor het cacheren met drukwerk.

Hout

De diversiteit aan houtsoorten en afwerkings mogelijkheden geeft veel opties voor het vervaardigen van uiteenlopend POS en display materiaal.

Metaal

Metaal wordt ingezet voor: staande displays, logoplaatjes, schapleggers, etc. Zetten, assembleren, laseren, graveren en poedercoaten zijn enkele mogelijkheden van afwerken.

Leder

Toepassingen van leder voor o.a: labels en als onderdeel van display of logoblokken. Voorzien van logo in folie of subtiele warmte preeg of diepdruk.

Kunststof

Polypropyleen, Acrylaat en rubber zetten wij in voor verschillende toepassingen, denk aan: schapleggers, logoblokken en als onderdelen van displays.

Back To Top